Activities

Landevejscykling, Mountainbike og golf ved Gardasøen i Italien er super skønt og udfordrende. I forhold til landevejscykling er her masse af højdemeter og udfordringer på kortere distance og nogle af de bedste router for mountainbike i Europa findes også her. Der er blevet afholdt dele af VM, Giro d'italia og Giro d'Trento på landevejene omkring Gardasøen så her er udfrodringer nok. Cykel en tur med vores guide på MTB i bjergene ved Gardasøen og få en udfordrende oplevelse, vi har ruter til alle niveauer, og oplev de smukkeste panorama udsigter. 

Vi har fodboldtræningslejre i stor stil. hvert forår kommer mellem 50 - 100 hold på alle niveauer fra Tyskland, Østrig, Schweiz, Danmark, Sverige og andre lande ned til os ved Gardasøen. Vi arrangerer hotel, baner (græs og kunstgræs) samt dommere hvis der også bliver afholdt træningskampe. 

Tennistræningslejre arrangerer vi også ved Gardasøen. Kom ned med din klub, med eller uden træner, og vi kan arrangere både hotel, baner og træner, hvis nødvendigt.

Ud over vores ovennævnte hovedaktiviteter arrangerer vi naturligvis også mange andre former for aktiviteter som I kan se mere om ved at klikke på billederne nedenfor. Om det er udflugter til Venedig eller Verona, en vinsmagning eller om det er Seria A billetter til Milan, Inter eller Juventus mm så kan vi lidt af hvert.

Har I specifikke ønsker så skriv og vi strikker noget sammen til jer.